mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia N86

Nokia N86 comments

Nokia N86 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
899,225
Rated by :
1,879 user(s)
Retail Price: RM 1,210
AP Price: N/A
The Nokia N86 is a 2-way slide dual-mode phone work on GSM network. It features 8 GB internal memory, 2.6" Active Matrix OLED 16M colors at 240 x 320 resolution, 8MP camera with autofocus & run on Symbian OS.
Nokia N86 user comments / reviews :
NameComments
m.city

Posted On : January 24, 2010
tmn2..nk tny sket,,kalo n86 yg AP yg plg ok yg mn,,ade brand tertntu x?ke semuanya sm je
dungthuy

Posted On : January 23, 2010
hello... sy newbie kat cni, nak tumpang ty psl n86 ni la..... actually the question is more to camera.
1-cane nak set iso utk n86 ni?? ke mmg takde iso?? klu takde, brapekah standard setting iso utk phone ni?
2-nape size gambaq len2 yer?? 4 example, tangkap dari jauh, kecik size gambaq die, tp dr dekat kgkdg sampai 2mb size gambaq nyer....
3-lastly, soalan ni maybe agak bangang sket, tp aku tetap nk ty... slain n86, aku pkai se k850i, nape time aku tangkap gambar kipas tgh pusing k850i tangkap sampai nampak bilah kipas tu, tp n86 tak eventhough 8mp?? dua2 aku set time ade flash.... harap ade yg mmbantu utk menjawab persoalan ini, segala bantuan amatlah dihargai.... thx!!
Samad

Posted On : January 23, 2010
Walaupun aku pun pengguna W995...aku rs HP N86 ni esp dr segi camera lebey mantap dr W995...Perbandingan asas ialah Kualiti Hasil akhir W995 ni lebih silau berbanding N86..N86 bg aku lebih sharp ...tp W995 ni lebih mantap dr segi sound thru loudspeaker banding ngan N86...
nofeeling

Posted On : January 23, 2010
owh.sebelum tu...aku sebenarnya nak amik w995 tadik. tapi...aku still rasa sound w995 masih lagi x up to aku punya expectation...so aku amik la nokia n86...well bunyi dia kalau match ngan aku punya sennheizer punya headset kira sedap tp not enough loudness. Tp if dgn aku punya sonic gear earpump2 mmg superb.

ehehe..xper2 aku still ada ipod touch 2nd gen aku..

so utk user w995..jgn amik ati. SE still best...just utk gadget and sound freak mcm aku.....nokia86 ni mampu puas kan aku la setakat ari ni...tp still have a lot to monitor tu....
nofeeling

Posted On : January 23, 2010
samad...otak pening...eheheh tataw la korunk ingat aku lagi ker x? ehehe ari ni aku dah jadi user nokia n86...eheheh so far agak terkejut la ngan performance yg di berikan..ilang sedey aku sbb kena pulangkan 5900xm pada company.

so..leh x bantu aku utk kasitaw apa kelebihan if aku u/g firmware yg latest utk n86 nih...ehehehe...macey...
Samad

Posted On : January 22, 2010
Samad...rsnya kita ignore je komen macmni....dia hanya passer by je...tah dia bebetul beli HP ni atau sekadar nak Kondem...
otakpening

Posted On : January 22, 2010
lagik 1..aku tatau la level kecerdikan hang tahap mana..tpi dri hang juai kt member hang 250 baik hang juai kat kedai ja..kekurang dpt la dlm 800-1000...
otakpening

Posted On : January 22, 2010
ss..hang cakap biaq clear..poor pasaipa...
Samad

Posted On : January 21, 2010
Ss

May I Know why you said so???Poor becoz of what???Is it to heavy to carry this hp or internal problem??Your statement might create confusion other about this Phone??

Or you just post your comment without any concrete reason??just wanna play2
Ss

Posted On : January 20, 2010
very poor i use 2 month i sell my friend 250
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: