M88 > Cellphone > Nokia > Nokia N86

Nokia N86 comments

Nokia N86 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
878,197
Rated by :
1,867 user(s)
The Nokia N86 is a 2-way slide dual-mode phone work on GSM network. It features 8 GB internal memory, 2.6" Active Matrix OLED 16M colors at 240 x 320 resolution, 8MP camera with autofocus & run on Symbian OS.
Nokia N86 user comments / reviews :
NameComments
somebody

Posted On : January 26, 2010
wanna ask smthing..spe2 yg ade exprnce,ade prblm x gne n86 yg AP pnye??thanx...
shah_klang

Posted On : January 26, 2010
best x phone ni....ade ape2 problems x phone ni....plze tell me somebody at 0172157638...
q

Posted On : January 26, 2010
mana lagi bgus antara n86 nga w995?
nur

Posted On : January 25, 2010
thanks guys..tp sy memang nak beli sdri nti. tak nak la pos2..
erkk..jadikan senjata..?sayang ooo...haha
nur

Posted On : January 25, 2010
thanks guys..tp sy memang nak beli sdri nti. tak nak la pos2..
erkk..jadikan senjata..?sayang ooo...haha
nofeeling

Posted On : January 25, 2010
nur...berat tu x la berat sgt...tp leh di buat senjata kalau perlu. eheheheh
norsimamobile

Posted On : January 25, 2010
Tempat lain saya tak tau la.Tapi saya jual Original set=RM1549 termasuk shipping.Ap set pulak x banyak bezanya RM1389 termasuk shipping.Kalau berminat nak tahu lebih lanjut pm jer kat : norsimamobile@gmail.com
nur

Posted On : January 25, 2010
ok. dah decide nak beli N86 lepas dua tiga hari duk wat research pasal
phone2 ni..hoho.. berat pun berat la..asal camera dia puas ati.itu my point
nak beli N86 ni..anyway, sapa leh bgtau anggaran harga pasaran N86
sekarang?InsyaAllah next week ke kuantan nak beli. thanks.
Samad

Posted On : January 25, 2010
N86 nyer video at 30fps pun much more superb berbanding dgn W995 dan HP2 dr jenama Samsung/SE /LG dan lain2....kalau lihat video yg di rakam melaui HP...mmg takder nampak Bezanya...tp bila lihat di Skrin PC..akan tahu perbezaannya..

M.city

Kalau nak beli HP AP set N86 ni...better beli dr AP COmpany mcm ASIA MOBILE SUUPLIES, COMSAT atau FINAL CHOICES...Company ni kebanyakannya ada services Centre sendiri di setiap negeri atau dibandar2 besar....Or...kalau ada duit lebih...boleh je beli N86 dr Company CSL...warranti dia mcm Authorize dealer Nokia ( Avaxx ,Zitron )..
nofeeling

Posted On : January 25, 2010
yeap samad...aku setuju. Sbb aku observe sound kat speaker agak dissapointing.

however...thru earphone superb. aku dah upgrade pada firmware baru. Well so far so good. ehehehee...

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: