M88 > Cellphone > Nokia > Nokia N81

Nokia N81 comments

Nokia N81 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
814,823
Rated by :
3,241 user(s)
The Nokia N81 is the quad-band GSM/EDGE/3G slide-style musicphone. It sport a 2.4" QVGA display, 2 megapixel camera, 3.5 mm headphone jack, WiFi, Bluetooth with A2DP, 8GB memory, all running under Symbian OS 9.2 with S60 3rd Edition, Feature Pack 1
Nokia N81 user comments / reviews :
NameComments
Night

Posted On : May 12, 2008
N81...i like the designed, look cool.. but what about the function?? anyone can share thier experience with me...what do you think about N81, good for gaming and music???
se

Posted On : May 10, 2008
new N81 RM 1120 AP , gfq1112@gmail.com
shah

Posted On : May 09, 2008
edwin...ur fon got warranty or not?
what company?
Edwin

Posted On : May 09, 2008
I have 10units of N81 with 2GB from UK. I want to sell it at RM1100. Please email me if you are interested. emwetech@gmail.com
Haku

Posted On : May 04, 2008
Aku rasa Syed ni SPAM sajer..

Giler ada org nak jual N81 rm 500..

baik tolak kat kedai..dapat jugak dlm Rm 8-9 ratus..x yah susah2 iklan nak jual...

sebab aku dah banyak kena SPAMdalam website ni..dah banyak kali aku call kononya nak jual HPngan harga murah, tetapi bila cal, org lain..ataupun HP di luar kawasan
man

Posted On : May 04, 2008
hey syed..
are u a kastam or what?
Ito

Posted On : May 04, 2008
Theres no such thing as RM500 N81
dol

Posted On : May 03, 2008
oi ky..
itu org kenceng sama lu la...
lu beli kat mane hp tu?
lembu giler

Posted On : May 03, 2008
n81 kalau dilengkapi dengan 5 megapixel camera.... lagi besh.... ape la nokia ni...
ky

Posted On : May 03, 2008
saya ingin tau adakah n81 mudah masuk air ???
i guna belum sampai 1 bulan, keypad ada masalah,
ambil pergi check, mereka cakap masuk air,i rasa sangat terkejut la..
mereka cakap tangan berpeluh pun boleh jadikannya masuk air ...
betul kah ni ????????
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: