M88 > Cellphone > Nokia > Nokia N8

Nokia N8 comments

Nokia N8 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
3,509,237
Rated by :
16,946 user(s)
Retail Price: RM 930
AP Price: RM 830 - 845
The Nokia N8, Nokia's latest smartphone, intuitively connects to the people, places and services that matter most. With the Nokia N8, people can create compelling content, connect to their favorite social networks and enjoy on-demand Web TV programs and Ovi Store apps.
Nokia N8 user comments / reviews :
NameComments
suriani

Posted On : November 25, 2011
Semangkuk...kau memang mangkuk hayung.Tak tahu berbudi bahasa. Kau jangan nak kurang ajar kat forum ni erk.. Aku tanya guna bahasa yg baik,tak sakiti sesiapa. yg kau jadi sial ni apasal. Samseng sangat jumpa face to face la weii. Ingat kau jantan aku takut ke. Boleh blah laa wei...
semangkuk

Posted On : November 25, 2011
suriani kalo bodoh xleh nk buat research sendiri jangan pakai apa2 fon pon..kalo semua benda nk takot tapi xnk kaji sendiri boleh pegi jahanam..sengal
kiko

Posted On : November 23, 2011
purple tint lepas upgrate ana dah xde dah calour separuh kat jam.. walau masih nampak kt video ke hape.. tp mendalah tu xde masalah. SG2 pun ada masalah pink colour problem tu.. menda nie hal kecik .. klu orng x tgur x nmpak..
Amoi Ampang

Posted On : November 20, 2011
man kuda & seman mangkok,lu olang jangan gaduh maaa..masalah tone colour tu apa susah.Senang celita aa,lu upgrade n8 ke symbian anna.Kalau nasib lu baik,masalah tu ok.N8 I dulu pun ada tone colour tapi lepas upgrade semua ok maa.Apapun N8 memang bagus,lugi tak beli. Tapi beli yg ori baru puas ati.
Kamikaze

Posted On : November 20, 2011
WTS> N8 = reduce price..rm 900..interested pm me..ty...
zu

Posted On : November 19, 2011
salam...nk minta tlg sesangat. br beli N8 ni... tp musykil sbb byk function yg xde & x sama dlm user guide...paling utama mslh xde sumber connection WLAN aka wi-fi... camne ek...minta tlg sesangat.
Kamikaze

Posted On : November 18, 2011
+1 = Phone up to date..OS= Symbian Anna..thanks..berminat just contact..
Kamikaze

Posted On : November 18, 2011
Nokia n8 untuk dijual..phone dalam keaadan baik..tiada calar..like new set..original zitron set.. warranty sampai 10/2012 nokia centre..warna silver..nak jual RM 950..berminat boleh sms or call saya..012-2986549..thanks..
suriani

Posted On : November 16, 2011
Kepada pengguna n8...saya ni berniat nak beli n8. Tapi banyak komen tentang kelemahan n8 membuatkan saya kecewa. Betul ke semua tuuuu. Tolong beri komen yg benar ya.
man

Posted On : November 12, 2011
nokia n8 98% like new... swap with HTC desire HD 4.3inch... full set with box.. black color.. memory 16gb.. free flip case and hard case... rm990 or swap with htc desire 4.3.. loc : kepong.. intersted plz sms me..0194118835 @ 0174763400 & email...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: