M88 > Cellphone > Nokia > Nokia N8

Nokia N8 comments

Nokia N8 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
3,329,810
Rated by :
16,009 user(s)
The Nokia N8, Nokia's latest smartphone, intuitively connects to the people, places and services that matter most. With the Nokia N8, people can create compelling content, connect to their favorite social networks and enjoy on-demand Web TV programs and Ovi Store apps.
Nokia N8 user comments / reviews :
NameComments
jadeng

Posted On : January 21, 2013
tumpang tanya, N8 baru ada jual lg tak kat kedai?? herga dlm berapa
noor

Posted On : November 23, 2012
nokia n8 sy x blh nk connect internet..mcm mana nk buat ya..nk hantar pg kdai servis takut lmbt skit...ada sapa2 blh share mcm mana nk buat supaya dpt connect internet smula
Master Syimbian

Posted On : October 27, 2012
Nokia n8 syimbian vs android. 1.Pengambaran yg cemerlang lensa carls zeis dan xenon flash. 2.Android megah dgn market store,syimbian pun ada kedai ovi percuma. 3.Ada perisian ovi meps percuma tanpa perlu install perisian pihak ke 3 4.Mudah nak update perisian 5.Operasi symbian lebih jimat bateri
xs

Posted On : July 28, 2012
N8 second aku jual kt kedai dia angkt 650.. klu rm450 tu kompem ori ke.. ke china nyer..
zul

Posted On : July 27, 2012
N8 scd hand rm450... korang rasa ok x harga tu...owner baru beli 10 bulan...
James

Posted On : July 09, 2012
N8 ak gune mcm b0san je..
cyberjaya

Posted On : May 31, 2012
wah.. bayk perkara aku dpt tau bila tgok komen2 yg boleh tambah ilmu mngenai Nokia N8 ni.. kita sebgai pengguna harus peka dgn brng yg kita pakai spaya kita slamat dri dtipu oleh pihak yg nk untung byk..Tq..Tq.pd u all. satu gi aku nk tnya kalu korang tau.. cmner nk uninstall thema yg aku dh install
chromium

Posted On : May 28, 2012
808 pureview akan release..N8 yg ada masih the best.Takkan jual.
Akulah Taqi

Posted On : March 09, 2012
N8 aq jatuh bnyk kali ( kali ke 74 ) msok ok . mmng kebal , sound pun baek
adam

Posted On : February 16, 2012
sape area kelantan nk jual n8 dlm rm500...aku nk beli...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: