mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia E75

Nokia E75 comments

Nokia E75 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
878,184
Rated by :
1,339 user(s)
Retail Price: N/A
AP Price: RM 605 - 620
Nokia E75 is a new addition to the E-series with full side-sliding QWERTY keyboard. It features TFT 262k colors at 320 x 240 resolution, wifi, HSDPA, Bluetooth v2.0, 3.2 MP camera and run on S60 Symbian operating system.
Nokia E75 user comments / reviews :
NameComments
no name

Posted On : August 29, 2011
ok je fon ni..aq pkai nk dkat due taon da..dri frst fon ni kuar..smpai skg..x pna pn msuk kai ke ape...even dy slide..x de mslh pn..terbaikkk la product nokia nieyhhh
1shaf

Posted On : May 01, 2011
setuju dgn AKU, Member aku baru angkat BB bold lpas tu ada voice package jei data plan xde,data pling murah rm68 + postpaid kurang rm50 sendiri mau ingat la bebaloi ka?baik simpan duit untuk brang lain, aku tnya dia nak wat ape dia blu......r,nak browse internet guna PC la hp nak check email ok la aku dah guna BB storm lpas tu boring gila nak belagak bleh le hampeh tak guna , kalu ada bisness juta2 ok la sb BB mesger encryption gila2 rahsia kaw2 ke, nk saja pakai buang masa. Pakai tapi poket pokai. tu yg jadi "Orang ketawa awak ketawa, tau2 orang ketawa kat awak" padan muka. Kat Malaysia yg pakai HP changih2 kalu bukanuntuk business (fon Company) Indon cleaner je.
1shaf

Posted On : April 26, 2011
Ada satu e75 2nd kat dlm maidin s/jaya, aku dah nak amik rm390, cun lagi tapi wife aku tak suka 2nd sbab dah tekena kat platronic b/sunway amik sony c510 sebulan rosak lpas tu mcm2 dalih xmau tgungjawab. so amik c3-01 baru ok jugak tapi masih teringat kat e75 tuh
N8 user

Posted On : March 15, 2011
to JIN HP

pale butoh ko la...aku Ex user E75 n slame aku gune sampai sekarng masih oK lagi...tahan lasak berbanding Hp yg touchScreen atau pda..E52 tu mmgla x bnyak kat kedai coz customer x MINAT jadi ISSUED die kurang..mangkok hayon..skrg aku gune N8 yg slalu HANG...aku rase wlaupon E75 ni x touchScreen tapi die lagi USERFRIENDLY n POCKETFRIENDLY brbanding fon lain..Sound die pon lebih sedap daripade E52 ngan N8...sume fon ok kalau korang pandai gune, yg penting jgn jatoh...E75 aku baru skali repair coz lcd rosak..sape kate spare part susah nk cari???dunie da maju bro kdi spare part pon belambak..tinggal ko je nak cari mane yg ori ngan x..kalau ko dok kat kampong je mmgla ko x jumpe spare part E75..adoiii,sengal2.
hak2

Posted On : March 04, 2011
berbaloi ke hp nie??brbeza x ngn xpress music 5730??pa beza nye??
BRO

Posted On : February 09, 2011
virus8890:lu nk cari hp ape bro??swap ngan e72 aku la..
kui

Posted On : February 09, 2011
korang kena faham knape jin Hp buat cmtu..dia promote sbb hp dia x ble nk jual..tu pasal dia tulis "korang x pcaya korang beli la"beli hp dia..kuikui
aku

Posted On : February 09, 2011
mmg zaman blackberry..tp ramai yg pakai blackberry x tau kegunaan sebenarnya..huhu stakat call & sms baik pakai hp hitam putih jer..
BRO

Posted On : February 09, 2011
ape2 pun e72 mmg tip top..sesapa nk swap e75 dgn e72 gold edition silalah sms aku..top up rm200..atau nk beli rm 700..urgent nak pakai duit..0172495001
virus8890

Posted On : December 23, 2010
oitttt... spe2 nk beli E75 roger ak k.. nk pki phone laen la pulak.... condition
baek punyew... jual murah2 RM500 ley nego.... pe2 halo2 ak... 013-
7943029
1 2 3 4 5 6


Nokia Phone Models:

Follow us on: