M88 > Cellphone > Nokia > Nokia E75

Nokia E75

Nokia E75
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
821,877
Rated by :
1,293 user(s)
Nokia E75 is a new addition to the E-series with full side-sliding QWERTY keyboard. It features TFT 262k colors at 320 x 240 resolution, wifi, HSDPA, Bluetooth v2.0, 3.2 MP camera and run on S60 Symbian operating system.
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
Nokia E75 photo 1
Nokia E75 photo 2
Nokia E75 photo 3
Nokia E75 photo 4
Top Videos
Nokia E75 Review
Time: 8:08
Hits:5291
Nokia E75 Comprehensive Review
Time: 14:32
Hits:5304
Nokia E75 Review
Time: 14:00
Hits:5633
Featured Themes & Wallpapers
Photo Gallery
Nokia E75 photo 1
Nokia E75 photo 2
Nokia E75 photo 3
Nokia E75 photo 4
Top Videos
Nokia E75 Review
Time: 8:08
Hits:5189
Nokia E75 Comprehensive Review
Time: 14:32
Hits:5191
Nokia E75 Review
Time: 14:00
Hits:5559
Latest Headline
Featured Themes & Wallpapers
User Comment
NameComments
no name
Posted On : August 29, 2011
ok je fon ni..aq pkai nk dkat due taon da..dri frst fon ni kuar..smpai skg..x pna pn msuk kai ke ape...even dy slide..x de mslh pn..terbaikkk la product nokia nieyhhh
1shaf
Posted On : May 1, 2011
setuju dgn AKU, Member aku baru angkat BB bold lpas tu ada voice package jei data plan xde,data pling murah rm68 + postpaid kurang rm50 sendiri mau ingat la bebaloi ka?baik simpan duit untuk brang lain, aku tnya dia nak wat ape dia blu......r,nak browse internet guna PC la hp nak check email ok la aku dah guna BB storm lpas tu boring gila nak belagak bleh le hampeh tak guna , kalu ada bisness juta2 ok la sb BB mesger encryption gila2 rahsia kaw2 ke, nk saja pakai buang masa. Pakai tapi poket pokai. tu yg jadi "Orang ketawa awak ketawa, tau2 orang ketawa kat awak" padan muka. Kat Malaysia yg pakai HP changih2 kalu bukanuntuk business (fon Company) Indon cleaner je.
1shaf
Posted On : April 26, 2011
Ada satu e75 2nd kat dlm maidin s/jaya, aku dah nak amik rm390, cun lagi tapi wife aku tak suka 2nd sbab dah tekena kat platronic b/sunway amik sony c510 sebulan rosak lpas tu mcm2 dalih xmau tgungjawab. so amik c3-01 baru ok jugak tapi masih teringat kat e75 tuh

Nokia Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 24, 2014
 
1,399
1,248
1,248
1,579
1,579
1,048
868
1,238
2,049
1,239
For more prices, click here phone price list
Follow us on: