mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia E75

Nokia E75

Nokia E75
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
877,109
Rated by :
1,338 user(s)
Retail Price: N/A
AP Price: RM 605 - 620
The Nokia E75 is a GSM/WCDMA dual-mode business smartphone supporting WCDMA/HSDPA, EGSM, and WLAN. The device features a side slider qwerty keyboard for optimal email experience. Enjoy videos, music, and graphics on the 2.4" QVGA display and orientation sensor. Find directions and locations with the integrated A-GPS and included maps. Take photos with a 3.2-megapixel autofocus camera. Additional features include USB charging with simultaneous data transfer, Bluetooth 2.0 +EDR, and USB 2.0 High-Speed. Supported WCDMA frequencies depend on the region where the device is available.

The Nokia E75, which are the first to ship with the Nokia's new email user interface. The device also come standard with Nokia Messaging that, when added to the company's corporate email clients, gives people the most efficient solution for accessing the world’s consumer and corporate email on the go.

With Nokia E75, people will no longer need to boot up a PC to get a full desktop email experience. The enhanced email UI includes folder and HTML email support, expandable views and sorting capability by date, sender and size, as well as the most commonly used email functions just a single click away. On top of email, the device also offer improved calendar capability, as well as contacts and task management.

The Nokia E75 is expected to ship in March at an estimated retail price of 375 Euros.

Photo Gallery
Nokia E75 photo 1
Nokia E75 photo 2
Nokia E75 photo 3
Nokia E75 photo 4
Top Videos
Nokia E75 Review
Time: 8:08
Hits:5536
Nokia E75 Comprehensive Review
Time: 14:32
Hits:5548
Nokia E75 Review
Time: 14:00
Hits:5830
Featured Themes & Wallpapers
Photo Gallery
Nokia E75 photo 1
Nokia E75 photo 2
Nokia E75 photo 3
Nokia E75 photo 4
Top Videos
Nokia E75 Review
Time: 8:08
Hits:5453
Nokia E75 Comprehensive Review
Time: 14:32
Hits:5482
Nokia E75 Review
Time: 14:00
Hits:5768
Latest Headline
Featured Themes & Wallpapers
Buy Sell
InfoPrice & Contact Details
[ WANT TO SELL ]
Nokia E75
Used Mobile with good battery, mobile cover and headset
July 22, 2014
RM 6500
  • Name : Vini Nambiar
  • Contact : vinipknambiar@gmail.com
  • Location : Maharashtra
  • State & Country : Others / India
User Comment
NameComments
no name
Posted On : August 29, 2011
ok je fon ni..aq pkai nk dkat due taon da..dri frst fon ni kuar..smpai skg..x pna pn msuk kai ke ape...even dy slide..x de mslh pn..terbaikkk la product nokia nieyhhh
1shaf
Posted On : May 1, 2011
setuju dgn AKU, Member aku baru angkat BB bold lpas tu ada voice package jei data plan xde,data pling murah rm68 + postpaid kurang rm50 sendiri mau ingat la bebaloi ka?baik simpan duit untuk brang lain, aku tnya dia nak wat ape dia blu......r,nak browse internet guna PC la hp nak check email ok la aku dah guna BB storm lpas tu boring gila nak belagak bleh le hampeh tak guna , kalu ada bisness juta2 ok la sb BB mesger encryption gila2 rahsia kaw2 ke, nk saja pakai buang masa. Pakai tapi poket pokai. tu yg jadi "Orang ketawa awak ketawa, tau2 orang ketawa kat awak" padan muka. Kat Malaysia yg pakai HP changih2 kalu bukanuntuk business (fon Company) Indon cleaner je.
1shaf
Posted On : April 26, 2011
Ada satu e75 2nd kat dlm maidin s/jaya, aku dah nak amik rm390, cun lagi tapi wife aku tak suka 2nd sbab dah tekena kat platronic b/sunway amik sony c510 sebulan rosak lpas tu mcm2 dalih xmau tgungjawab. so amik c3-01 baru ok jugak tapi masih teringat kat e75 tuh

Nokia Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: October 24, 2014
 
688
1,798
1,898
1,098
598
1,598
1,399
599
1,299
1,239
For more prices, click here phone price list
Follow us on: