M88 > Cellphone > Nokia > Nokia E71

Nokia E71 comments

Nokia E71 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
2,954,764
Rated by :
11,201 user(s)
Nokia E71 - latest full qwerty device with integrated WiFi and GPS(A-GPS). The device is narrower and more stylish than the E61i which it replaces.
Nokia E71 user comments / reviews :
NameComments
Girls

Posted On : September 28, 2012
Kenapa E71 aku tak boleh nak on ? Pagi tadi aku OFF kan sbb nak charge. Lepas tu bila nak ON dah tak boleh. Reply ASAP please.
ALan

Posted On : May 05, 2012
cmne setting packet data yang sesuai ea??kredit asyik kena tolak je..
juneartie

Posted On : March 03, 2012
houssing nokia e71 ada tak yer,....
oshie

Posted On : December 17, 2011
mimi-back up brg2 pntg,restore je blik anpon tu..Cord 12345 abis cter..Sy rs grenti ok..Lw xok gk.Hardware problem ar tu.Anta servis.
mimie

Posted On : November 09, 2011
nape npon e71 aku ni slalu hang ble tkan menu haaa...tkan je msti xkuar....yg len2 button ok...tlong ye spe yg tau nk wt cm ne
din

Posted On : August 26, 2011
tumpang tanya camna nak guna gps free, asyik kena telan duit je.....
delita

Posted On : August 16, 2011
kenapa nokia e71 ku gak bisa upload tema..???
Gerek

Posted On : June 16, 2011
Berapa harga bateri Nokia E71 yang original tu bro.
@jjrEy

Posted On : June 16, 2011
Tips: gunalah bateri ori, klu charge jgn lama2 sgt max 2jam. tgok signal pnuh trus stop. dan klu blm alert jgn charge bateri... save to oUr pocket.
@jjrEy

Posted On : June 16, 2011
OK je!... aku pakai first model E71 orig set 2008 (vodafone), masa tu beli mahal lg dari harga E72 skg ni. Bateri ori asal dah con, baru je tukar bateri ori sbulan yg lps. TQ E71
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: