M88 > Cellphone > Nokia > Nokia C6

Nokia C6 comments

Nokia C6 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
2,149,049
Rated by :
7,988 user(s)
The Nokia C6 is a S60 5th Edition mobile computer with a large 3.2", bright nHD TFT color touch screen display, qwerty keyboard, 5 mega pixel Auto Focus with LED flash camera, A-GPS, and WLAN or HSDPA (3.5G).
Nokia C6 user comments / reviews :
NameComments
toye

Posted On : October 03, 2012
i want to buy white nokia C6. you can contact me through the email address.
Dixon

Posted On : July 03, 2012
I've used this phone for almost 2years. During purchase, phone really hang but after software update, wouldn't hang and that's the reason why used for almost 2years. Just changed to S3~
lookin_:)

Posted On : January 14, 2012
really?? aku rasa okey je.. rosak takde sampai terok.. hang2 tu awal ade lah... tu pun coz bende ni 2nd hand n tauke salah masuk program... tak kena cam yang korang kena pas kena baiki...
max

Posted On : December 20, 2011
aku dah setahun pakai hp ni.boleh la.masalah yang korang cakap tu memang semua ada.yang aku geram org kol boleh pulak stop kejap lagu dia.n aku dah anta ncare tukar slide dia rossak,kamera depan tak idup,button call rosak.skang dah ok balik,tapi nak jual minggu ni.nak amik samsung wave 3 plak
izuwan

Posted On : December 17, 2011
phone nie baik buang je dalam tong sampah jer.wt sakit hati jer. asyik hang dan restart je wifi pun lambat.internet slalu hang
Jonathan

Posted On : November 21, 2011
This is a terrible, junk, rubbish phone that will drive you nuts with frustration. Error messages every day, spontaneous re-starts, aps shutting down mid use, freezing. It can't handle what it's made for. I regret buying this phone and wonder if this marks decline of Nokia' quality & reputation.
abunk speky

Posted On : September 29, 2011
aku dah pakai pon ni gak,mmg kdg2 hang je,,fedup gak..last2 aku jualkan je,ati pun senang dah
cik bunga

Posted On : September 22, 2011
dah pakai C6 hampir setahun..tapi hp ni x best. Selalu hang, tetiba restart. Bila hang, terpaksa cabut bateri. Pernah kena, setting profile berubah sendiri..Bila amik video, replay > gambarnya hang...cuma keluar audio aje..macam nk buang dlm tong sampah..dah lah mahal masa beli baru kluar model ni..
ramboi

Posted On : September 21, 2011
ape yg dimksdkan no keypad lighting?keypad henset ni mmg xdak lampu ka?n mana nk donlot garmin free??
robyluqz

Posted On : September 20, 2011
klu nk puas hti bli nokia n9,n96,x7 @n97 ke & klu nk pling terbaik dri smua mdel nokia,nokia n98,c8,n9,n900,n950 & e900...model yg d snraikan diatas iphone4,samsung galaxy s II,smua mdel mnggnkn aplkasi android mmg klah nokia,nokia terbaik..
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: