M88 > Cellphone > Nokia > Nokia C6-01

Nokia C6-01 comments

Nokia C6-01 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
2,354,975
Rated by :
9,817 user(s)
The Nokia C6-01 sporting a 3.2-inch AMOLED display with full touch capabilities and Nokia ClearBlack technology for improved outdoor visibility, the latest Nokia C6-01 features the best of social networking and mobile entertainment.
Nokia C6-01 user comments / reviews :
NameComments
Alan Green

Posted On : October 23, 2012
This has to be the worst phone I have ever owned. Touchscreen is unresponsive, phone locks up regularly, drops wi-fi connections all the time, and the GPS takes so long to find satellites you are likely to have arrived before it does. Avoid if you value your blood pressure.
Datin fatima

Posted On : October 05, 2012
Tq dgn hp ni... mmg best hp ni...amat berbaloi.... lagi best kalau dah upgrade n overclock....mmg best la...dah guna lebih sethn..puas ati....
schan

Posted On : June 27, 2012
fon ni memang bagus..puas ati guna..harga pn berpatutan..x rugi kalau nak beli model fon cm ni..tq nokia..!!!
nurul

Posted On : April 04, 2012
Berbaloi2 la phone ni, awesome seh! Wpun beli second hand utk anak pakai tp mmg puas hati esp bila dah upgrade ke belle. Menepati citarasa dan mantop!!
azna_08

Posted On : March 15, 2012
nak tanya kpd yg pakar2, saya dah guna c6-01 ni dah lebih 1 thn n sgt puas hati dgn bateri dan segalanya, tapi semenjak update ke symbian anna, jadi bateri cepat habis kenapa ye? pakar2 tolong saya..
ash

Posted On : March 09, 2012
nk tnye,bteri dpt thn bpe lme??
rae

Posted On : February 28, 2012
dah pki 1 thun lbih...sgt puas hati dgn phone ni....suka hati aku nak buat apa je dgn phone ni smua pun boleh.....bila dh ugrde ke belle...lg lah best...tpi syg phone aq jtuh dlm sop panas masa nak makan minggu lpas....yg pasti aku akan bli satu lg C6-01 bila gaji...
soky bob-manuel

Posted On : February 24, 2012
how can i restore my wallpaper pix that i deleted from the photos but its stil showing on my wall paper and i nid it back but cant get the location of the pix. kidnly assist.
ekhram

Posted On : February 17, 2012
mcm 2.ada 1 lg sy nk tnye,mna yg bgus nokia or samsung dlm dunia mobile?
elmusse

Posted On : February 16, 2012
@ekhram Jawapan yang mudah. Microsoft! Stephen Elop (spy microsoft jd CEO Nokia) nak kasi Nokia Lumia series yg pakai Windows Phone 7 laku. Jadi Elop si c*b** ni naikkan harga Nokia yg pki Symbian n Meego. Tu la sebab harga C6-01 tetiba naik.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: