mobile88.com
Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia C5

Nokia C5 comments

Nokia C5 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,605,131
Rated by :
6,274 user(s)
Retail Price: RM 385
AP Price: RM 375 - 390
The Nokia C5 is supporting quadband GSM (850/900/1800/1900), dual band WCDMA (900/2100) and HSDPA/HSUPA. It sports a 2.2" QVGA TFT display, 3.2MP FullFocus camera, A-GPS, Bluetooth, and USB 2.0 High-Speed.
Sponsored Advertisement
Nokia C5 user comments / reviews :
NameComments
afif n'k adham

Posted On : April 06, 2012
boleh korg bagi tahu berapa hp nem ??? agak2 boleh kurang tak ...
manwang

Posted On : February 10, 2012
C5-00 5MP mane la ade wifi..diorang upgrade camera 3.2MP kpd 5.0MP,tambah RAM 128MB kpd 256MB,and symbian OS yang latest
eddy

Posted On : February 03, 2012
mcm mana nak guna wifi bg model c5 yang baru ni
azfar

Posted On : December 12, 2011
saya ada nokia c5 nak letgo..original zitron..harga 400. lokasi ampang. berminat boleh call 0132666968.
meergee

Posted On : October 31, 2011
oo.kalau mcm tu,berapa harga yg dah diupgrade yg ap set punya?
noisy700

Posted On : October 29, 2011
Meergee: mmg boleh buat video call..sekarang hp ni dah diupgrade..C5-00 ada camera 5mp dan ada wifi..kalau model lama cuma 3.2mp dan tidak ada wifi..rekabentuk sama
meergee

Posted On : October 29, 2011
aku cdg nak bli hp ni.hp ni mmg boleh buat video kol ke?
sifut

Posted On : September 18, 2011
dlu hjt nk beli nset ni tp xde wifi..terus beli 5800xm walaupun model lama...huhu
noisy700

Posted On : September 10, 2011
nak tahu ori atau ap, tengok pada sticker..kalau ori, ada sticker avaxx atau zitron pada bateri, hp (sebelah dalam bawah bateri dan charger. Ada kad warranty juga by nokia!
ateh

Posted On : September 06, 2011
cmne kita nak tahu beza c5 ori dgan c5 ap???plz....aku nak beli tap xnak yg ap set...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: