mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia C5-03

Nokia C5-03 comments

Nokia C5-03 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
3,555,379
Rated by :
17,226 user(s)
Retail Price: RM 385
AP Price: RM 370 - 385
The Nokia C5-03 is a S60 5th Edition device with a resistive touch screen and tactile feedback supporting GSM quadband, WCDMA 900/1900/2100, HDSPA/HDSPU and WLAN. The device has a 3.2", bright nHD (640 x 360 pixels) display with a customizable home screen. Other features include a 5MP camera, A-GPS and Ovi maps 3.0, Bluetooth 2.0+EDR, and USB 2.0 High-Speed.
Nokia C5-03 user comments / reviews :
NameComments
Khaled Onkwma

Posted On : February 19, 2013
It is not that good,it switches itself off.It's cash memory is very little,you can't enjoy the net using it.If you are thinking of buying it,take my advice, it is not good. Good luck
Madhu

Posted On : December 09, 2012
Dont buy this phone its waste phone its hanging and automatically swich off & swich on and symbian software also not gud..
ijat

Posted On : September 18, 2012
henset nie kena update dia punya firmware baru ok.
ylq

Posted On : May 21, 2012
i dont like this phone..it's always restart on his own! i can't ever enjoy music player, wifi very poor! anyone wants to buy?im selling it for 6.5k only
tito

Posted On : April 18, 2012
kenapa aku tak boleh main game yang aku install? Connection error lah, ape lah... pening aku
awie90

Posted On : March 20, 2012
Aq berminat nak beli la hset nie.. Nyawa bateri tahan lame x? Games lame version s60 n ngage leh support??
karim

Posted On : January 17, 2012
aku penah pakai hp ni zitron..mp4 main dia sangkut2..lain suma ok la.tensen betul..
Nick"99

Posted On : October 20, 2011
sape yang bleh tlng saya?? msalah ngan meseg... sya kena bka inbox klu nk bce meseg.. bkan ke dye akan kuar dkat dpan tu jew...
strangemtb.blogspot.

Posted On : September 26, 2011
saya ade c5-o3 ni and baru bli samsung Galaxy Mini RM550 murah cikit dr nokia/cokia ni.yg bgus samsung ni user friendly,andriods OS,app byak,guna GPS snang dr nokia c5-o3.so dr nk bli nokia ni, bli samsung Galaxy Mini atau Fit,utk price range RM600 below.kalau bajet lebih trus amik samsung Galaxy S
amy

Posted On : September 03, 2011
pdf file pun boleh bukak,cuma x suka phone ni vibrate kalau tgh type,vivaz cantik tapi bulky(unnecessary keypad).touchscreen tak best sgt la kalau compare ngan tepon samsung,but overall tepon ni berbaloi beli
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: