M88 > Cellphone > Nokia > Nokia C1-00

Nokia C1-00

Nokia C1-00
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
147,562
Rated by :
144 user(s)
One of a trio of low-end "C1" handsets from Nokia, the Nokia C1-00 is distinctly different from the other two, It feature a 1.8" 128 x 160 pixel display and a modernised Series 30 interface. By "double SIM" we mean that the C1-00 has two internal SIM slots, but only one is active at any one time and the user can swap between them by using a menu.
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
Nokia C1-00 photo 1
Nokia C1-00 photo 2
Nokia C1-00 photo 3
Nokia C1-00 photo 4
Top Videos
Photo Gallery
Nokia C1-00 photo 1
Nokia C1-00 photo 2
Nokia C1-00 photo 3
Nokia C1-00 photo 4
Top Videos
Latest Headline
User Comment
NameComments
Sje2
Posted On : February 8, 2011
Kisah aku lg tragis...cucuk sim card kt memory card...pastu aku dpt hp yg baru...tertera di skrin hp lama aku tu tertulis "tahniah, anda adalah salah seorang pemenang peraduan menjahanamkan hp, sila pergi kekedai utk dapatkan hp yg baru".....hahahahaha
syafsp
Posted On : February 8, 2011
HAH! ni kesah aku pasal henpon ni.

aku dh beli henpon Nokia C1-00 ni, kat tingkat atas dgn harga RM130. tp syg, henpon ni walaupun boleh masuk dua simcard, tapi boleh ON 1 je, satu lagi STANDBY. itu yang x best. lama² dok tukar 1 ON 1 STANBY last boleh rosak je.

pastu jln² kat tingkat bwh, trjumpa model CSL i300 harga RM150. rasa rugi² sgt beli nokia tu, sbb henpon CSL ni dua-dua simcard boleh ON. last aku beli gak trade-in Nokia tu hny tambah RM30.

henpon jenis ni, bkn nk pki hebat² pn, aku nk bt atviti lasak, bisnes, simple sesuai sgt pki jns besa² ni.

SO KALAU KORANG NAK BELI, PIKIR HABIS-HABIS K, TERPULANG PADA KORANG. quality CSL tu dgn Nokia ni hampir sama j
naz puchong
Posted On : December 15, 2010
man. aku booking $100 bleh kot, tolong kekawan.
klau nak kira $80 pun ok gak..
enset nak buat main2 je.
ujung bulan ni aku sms..

Nokia Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 25, 2014
 
1,798
1,238
598
1,599
1,928
2,398
1,898
1,599
1,329
1,715
For more prices, click here phone price list
Follow us on: