mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia C1-00

Nokia C1-00

Nokia C1-00
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
154,719
Rated by :
153 user(s)
Retail Price: RM 110
AP Price: RM 125 - 135
One of a trio of low-end "C1" handsets from Nokia, the Nokia C1-00 is distinctly different from the other two, It feature a 1.8" 128 x 160 pixel display and a modernised Series 30 interface. It's worth noting that there is no data connectivity on the C1-00, so this is a device very much designed for making phone calls and sending SMS messages only.

By "double SIM" we mean that the C1-00 has two internal SIM slots, but only one is active at any one time and the user can swap between them by using a menu. This is different from "dual SIM" where there are two active SIM cards at any one time, such as the arrangement found in the Nokia C2.

If this is not enough, the Nokia C1 (C1-00) will provide a standby battery life of up to 48 days! This is the longest standby time ever on a Nokia phone. The phone will run the Symbian Series 30 interface, can to store up to 500 phonebook entries and 250 text messages. The phone will also feature a powerful flashlight, FM radio functionality and a 3.5mm headphone jack.

In terms of form factor, the phone measures in at 15mm thin and weighs 73g along with a full color display and will come in four different colors of blue, red, green and light Grey.

Photo Gallery
Nokia C1-00 photo 1
Nokia C1-00 photo 2
Nokia C1-00 photo 3
Nokia C1-00 photo 4
Top Videos
Photo Gallery
Nokia C1-00 photo 1
Nokia C1-00 photo 2
Nokia C1-00 photo 3
Nokia C1-00 photo 4
Top Videos
Latest Headline
User Comment
NameComments
Sje2
Posted On : February 8, 2011
Kisah aku lg tragis...cucuk sim card kt memory card...pastu aku dpt hp yg baru...tertera di skrin hp lama aku tu tertulis "tahniah, anda adalah salah seorang pemenang peraduan menjahanamkan hp, sila pergi kekedai utk dapatkan hp yg baru".....hahahahaha
syafsp
Posted On : February 8, 2011
HAH! ni kesah aku pasal henpon ni.

aku dh beli henpon Nokia C1-00 ni, kat tingkat atas dgn harga RM130. tp syg, henpon ni walaupun boleh masuk dua simcard, tapi boleh ON 1 je, satu lagi STANDBY. itu yang x best. lama² dok tukar 1 ON 1 STANBY last boleh rosak je.

pastu jln² kat tingkat bwh, trjumpa model CSL i300 harga RM150. rasa rugi² sgt beli nokia tu, sbb henpon CSL ni dua-dua simcard boleh ON. last aku beli gak trade-in Nokia tu hny tambah RM30.

henpon jenis ni, bkn nk pki hebat² pn, aku nk bt atviti lasak, bisnes, simple sesuai sgt pki jns besa² ni.

SO KALAU KORANG NAK BELI, PIKIR HABIS-HABIS K, TERPULANG PADA KORANG. quality CSL tu dgn Nokia ni hampir sama j
naz puchong
Posted On : December 15, 2010
man. aku booking $100 bleh kot, tolong kekawan.
klau nak kira $80 pun ok gak..
enset nak buat main2 je.
ujung bulan ni aku sms..

Nokia Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: October 28, 2014
 
2,499
1,019
1,799
1,899
1,539
1,058
889
509
788
418
For more prices, click here phone price list
Follow us on: