M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5700 Xpressmusic

Nokia 5700 Xpressmusic comments

Nokia 5700 Xpressmusic comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
597,397
Rated by :
3,983 user(s)
The Nokia 5700 XpressMusic is a GSM/EDGE/WCDMA dual mode phone. Twist the Nokia 5700 XpressMusic for instant access to music, the 2 megapixel camera with flash, video viewing or video calls. The Nokia 5700 XpressMusic has a 2,2กจ color QVGA (240 x 320 pixels) 16 million color screen, built-in stereo speakers, Bluetooth stereo headphone support, USB 2.0, and Infrared
Sponsored Advertisement
Nokia 5700 Xpressmusic user comments / reviews :
NameComments
ahmad ngawap

Posted On : October 05, 2010
gimana ya cara betulin wab nokia 5700 kok tampilanx kotak kotak trus.......tlong saranx
dinan

Posted On : January 27, 2010
bos,request firmware nokia 5700 rm-230.tp selain dari v.5.11
Steve

Posted On : January 06, 2010
ade tak jual housing 5700 yg ori kat malaysia ni?
poje

Posted On : December 23, 2009
firmware 5700 tbaru v6.01 rm-320.updates firmware gna jaf.xsupport pheonix,nsu@dll.coz code product tukar dr rm-230 ke rm-320.problem xleh support 3G.app dual mode network pn xde.dr segi speed,mmg laju.tp aku galakkan guna v5.11 rm-230.sbb ini yg terbaik utk firmware 5700 setakat ini.TQ..
proton5700

Posted On : December 08, 2009
yup housing tu masih ada lg tapi stock is limited... try to sms or call me 1st..... klu nak warna lain pon bleh kene tanya dulu la.... klu all black tu mmg ada la...... btw any update tuk firmware 5700????
Faiz

Posted On : November 28, 2009
proton5700, housing black edition tu ade lagi ye? mane boleh dpt? summit usj ke? betul2 nak ni, sbb housing skrg ni da buruk gile, huhu
swad

Posted On : November 25, 2009
hazeem o sape2 yg leh tlg..leh tlg email tak link utk update firmware 5700 tu..tq
proton5700

Posted On : November 13, 2009
so far sume housin yg aku sold got no prob... sume yg dapt berpuas hati... housing yg jual kat kedai tu aku bleh gerenti bukan ori lagi walau pon toke kedai tu kata ori..... tpi beza pada qualiti ja... ada yang bagi skali ngan keypad ada yang bagi housing ja... lagi 1 screen gasket setengah ada yg bagi brnd 3m ada yg bg cam ayam.... tu la yang aku bleh bgi dari pengalaman aku jmpa housing nie...

apa apa pon aku masih ada lagi housing black edition nie tapi xbanyak.... sapa cepat die dpt....
Keda

Posted On : November 02, 2009
Kat low yatt rasanya byk housing hitam 2 tp survey n check btl2 sbb quality 2 ada yg elok ada xelok..keypad kalau xblh guna cabut lapik getah kat bawah keypad ori n glue kan pd keypad baru (buang lapik keypad baru 2) &...wallaa!!! Musti blh guna ;)
Faiz

Posted On : November 02, 2009
mane boleh dpt housing hitam 5700 tu? kat summit usj ye? err byk lg tak stok? ishh da lame menunggu housing full black tu

emm nk tny sikit, dia punya keypad ok tak? rasa mcm keypad ori tak?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on:
Mobile88TV   mobile88 facebook   mobile88 twitter   mobile88 Google+   mobile88 news feed   mobile88 plurk   mobile88 StumbleUpon