mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5310 XpressMusic

Nokia 5310 XpressMusic comments

Nokia 5310 XpressMusic comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
4,173,254
Rated by :
8,149 user(s)
Retail Price: N/A
AP Price: RM 430 - 445
The Nokia 5310 XpressMusic offers up to 18 hours of music playback, memory for up to 3,000 songs on an optional 4GB microSD card and dedicated music keys. With a 2-megapixel camera and a bright 2-inch QVGA screen with up to 16 million colors.
Nokia 5310 XpressMusic user comments / reviews :
NameComments
mardiah hayati

Posted On : November 19, 2012
salam,saya nak beli handphone nokia 5310 XpressMusic..handphone mestilah dlm keadaan yg baik,,dalam harga rm400 ke bawah,,
wayan

Posted On : August 21, 2012
Bagemana caranya format hp nokia xpressmusic kalau kode lamanya sudah lupa
Deddy D`angelo

Posted On : April 23, 2012
Hy,,,, Bisa abntu saya tidak,, Gimana cara format hp Nokia 5310 xpres music tapi kode lamanya lupa. Tolong bantu ya.
husnain

Posted On : October 05, 2011
Negeri Sembilan / Malaysia Comments : nokia 5310. 2nd nokia 5310 express music slim phone condition - very good / 100% working color - blue package - device, battery, charger, memory card, handsfree
fahmi

Posted On : September 14, 2009
bagaimana cara format hp 5310,jika kita tidak tau kode hpnya
wow

Posted On : October 26, 2008
TOP 15 TOP 1! and NOKIA got 10 model inside the TOP 15 RANKING!
Aku

Posted On : October 09, 2008
sape nak jual enset ni ngan harga RM 300-350, sila email ke aku rizal_012@yahoo.com
cash money...
Aku

Posted On : October 09, 2008
sape nak jual enset ni ngan harga RM 300-350, sila email ke aku rizal_012@yahoo.com
cash money...
Aku

Posted On : October 09, 2008
sape nak jual enset ni ngan harga RM300-350, sila email ke aku rizal_012@yahoo.com
cash money...
lancernos

Posted On : October 08, 2008
u nak tengok video format apa? kalo yang biasa macam 3gp dan mpeg4 sure takde masalah..... tapi kalo u mau cari software real player utk 5310, try kat mobile9, mobiles24 etc etc....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: