mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5310 XpressMusic

Nokia 5310 XpressMusic comments

Nokia 5310 XpressMusic comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
4,133,556
Rated by :
8,082 user(s)
The Nokia 5310 XpressMusic offers up to 18 hours of music playback, memory for up to 3,000 songs on an optional 4GB microSD card and dedicated music keys. With a 2-megapixel camera and a bright 2-inch QVGA screen with up to 16 million colors.
Nokia 5310 XpressMusic user comments / reviews :
NameComments
mardiah hayati

Posted On : November 19, 2012
salam,saya nak beli handphone nokia 5310 XpressMusic..handphone mestilah dlm keadaan yg baik,,dalam harga rm400 ke bawah,,
wayan

Posted On : August 21, 2012
Bagemana caranya format hp nokia xpressmusic kalau kode lamanya sudah lupa
Deddy D`angelo

Posted On : April 23, 2012
Hy,,,, Bisa abntu saya tidak,, Gimana cara format hp Nokia 5310 xpres music tapi kode lamanya lupa. Tolong bantu ya.
husnain

Posted On : October 05, 2011
Negeri Sembilan / Malaysia Comments : nokia 5310. 2nd nokia 5310 express music slim phone condition - very good / 100% working color - blue package - device, battery, charger, memory card, handsfree
fahmi

Posted On : September 14, 2009
bagaimana cara format hp 5310,jika kita tidak tau kode hpnya
wow

Posted On : October 26, 2008
TOP 15 TOP 1! and NOKIA got 10 model inside the TOP 15 RANKING!
Aku

Posted On : October 09, 2008
sape nak jual enset ni ngan harga RM 300-350, sila email ke aku rizal_012@yahoo.com
cash money...
Aku

Posted On : October 09, 2008
sape nak jual enset ni ngan harga RM 300-350, sila email ke aku rizal_012@yahoo.com
cash money...
Aku

Posted On : October 09, 2008
sape nak jual enset ni ngan harga RM300-350, sila email ke aku rizal_012@yahoo.com
cash money...
lancernos

Posted On : October 08, 2008
u nak tengok video format apa? kalo yang biasa macam 3gp dan mpeg4 sure takde masalah..... tapi kalo u mau cari software real player utk 5310, try kat mobile9, mobiles24 etc etc....
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Nokia Phone Models:

Follow us on: