M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5200

Nokia 5200 comments

Nokia 5200 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
562,423
Rated by :
1,961 user(s)
The Nokia 5200 is a GSM tri-band hand portable phone, supporting GSM 900/1800/1900 or GSM 850/1800/1900 bands with a 128 x 160 pixel active TFT 262k color display. Nokia 5200 features include: integrated VGA digital camera and 3GPP video player/recorder, MicroSD card support, Bluetooth 2.0 and IrDa. The Nokia 5200 is also a Java-enabled phone supporting MIDP Java 2.0 and additional APIs.
Nokia 5200 user comments / reviews :
NameComments
human being

Posted On : November 05, 2010
hariz.. ko kelakar giler.. aku pun suke phone slide sbb kyle xy pakai phone ni. lagipun hp slide ade style. tapi hp slide berisiko cpat rosak
human being

Posted On : November 05, 2010
nabil.. memang handphone ni ade problem kat speaker.. asyik pecah.. hp aku yang ni dah rosak sudah.. sebab asyik jatuh sampai la skrin dia dah x betul.. aku syg hp ni walaupun cam shot ckit.. aku suka bub dia laju, tak hang, boleh cepatkan lagu. kamera pun ok jer.. hp ni senang nak urus..
Nabil

Posted On : May 23, 2010
Kenape ek aku pnye speaker Nokia 5200 ni rosak? Memang cpat rosak ke? Bukan saye je yg pnah kte mcm ni. Czn2 sye pn pnah kte. Mcm mane ek? Sye pnah repair, 2-3 bulan die ok la, tp dh limpas dpd tu, dh xok dh speaker ni. Ade yg bleh bntu?
Abora

Posted On : March 09, 2010
ada x sape2 nk jual nokia model 5200...boleh call sy 019-3609009
sy stay sekitar kajang n damansara... tq
hariz_zahar

Posted On : November 05, 2009
aku minat giler henset nie..sbb aku suke henset slid..hehehe
5200 gak

Posted On : October 31, 2008
saya ada 5200 gak tapi dah jual 250 kat kawan
alice

Posted On : October 15, 2008
saya ada nokia 5200 nak jual , sape nak tolong email saya ..harga RM 400.00 baru guna dua bulan shj ..semua masih dalam keadaan elok ..
kiena_08

Posted On : September 29, 2008
erm..
enst ni ok x pkai..
sy just nk music n msg n mms..
cam x bpe sgt gne..
plz bg cdgn..
kilod

Posted On : July 10, 2008
can i request for football player theme on this model???which is nokia 5200...i want iker casillas...but if i can get fernando torres, david villa or cecs fabregas that is awesome....pls...i really want that kind of theme...
MeLaNIe90

Posted On : June 20, 2008
pd sapa2 yang berminat utk beli nokia 5200 ne,just call me 014-8526107,baru guna 2bulan,original set lengkap ngan memory stick skali...!Sound dia okey cm camera jerk kurang okey..!jual antara rm300 and rm350.. ble runding nanti..jangan lupa col ya..
1 2 3


Nokia Phone Models:

Follow us on: