M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5200

Nokia 5200

Nokia 5200
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
532,874
Rated by :
1,944 user(s)
The Nokia 5200 is a GSM tri-band hand portable phone, supporting GSM 900/1800/1900 or GSM 850/1800/1900 bands with a 128 x 160 pixel active TFT 262k color display. Nokia 5200 features include: integrated VGA digital camera and 3GPP video player/recorder, MicroSD card support, Bluetooth 2.0 and IrDa. The Nokia 5200 is also a Java-enabled phone supporting MIDP Java 2.0 and additional APIs.
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
Nokia 5200 photo 1
Nokia 5200 photo 2
Nokia 5200 photo 3
Top Videos
Latest Headline
Featured Themes & Wallpapers
User Comment
NameComments
human being
Posted On : November 5, 2010
hariz.. ko kelakar giler.. aku pun suke phone slide sbb kyle xy pakai phone ni. lagipun hp slide ade style. tapi hp slide berisiko cpat rosak
human being
Posted On : November 5, 2010
nabil.. memang handphone ni ade problem kat speaker.. asyik pecah.. hp aku yang ni dah rosak sudah.. sebab asyik jatuh sampai la skrin dia dah x betul.. aku syg hp ni walaupun cam shot ckit.. aku suka bub dia laju, tak hang, boleh cepatkan lagu. kamera pun ok jer.. hp ni senang nak urus..
Nabil
Posted On : May 23, 2010
Kenape ek aku pnye speaker Nokia 5200 ni rosak? Memang cpat rosak ke? Bukan saye je yg pnah kte mcm ni. Czn2 sye pn pnah kte. Mcm mane ek? Sye pnah repair, 2-3 bulan die ok la, tp dh limpas dpd tu, dh xok dh speaker ni. Ade yg bleh bntu?

Nokia Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 17, 2014
 
738
1,249
1,249
989
1,230
1,230
2,398
1,580
1,580
2,049
For more prices, click here phone price list
Follow us on:
Mobile88TV   mobile88 facebook   mobile88 twitter   mobile88 Google+   mobile88 news feed   mobile88 plurk   mobile88 StumbleUpon