M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5200

Nokia 5200

Nokia 5200
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
567,629
Rated by :
1,964 user(s)
Nokia 5200 triband slider phone features a 160x128 display, 0.3 megapixel camera, Bluetooth, EDGE, and MP3 playback.

Nokia 5200 offers an exciting combination of music and messaging functions and is an even more budget-friendly handset for young and sociable consumers. The Nokia 5200 is expected to retail for around 200 EUR, before taxes and subsidies.

Photo Gallery
Nokia 5200 photo 1
Nokia 5200 photo 2
Nokia 5200 photo 3
Top Videos
Featured Themes & Wallpapers
Photo Gallery
Nokia 5200 photo 1
Nokia 5200 photo 2
Nokia 5200 photo 3
Top Videos
Latest Headline
Featured Themes & Wallpapers
Buy Sell
InfoPrice & Contact Details
[ WANT TO BUY ]
Need a Nokia 5200 New
I'd like to buy a Nokia 5200 (black and white) new.
June 29, 2014
RM 30
  • Name : Nguyen Thi Tra My
  • Contact : nttramy1301@gmail.com
  • Location : Vietnam
  • State & Country : Others / Others
User Comment
NameComments
human being
Posted On : November 5, 2010
hariz.. ko kelakar giler.. aku pun suke phone slide sbb kyle xy pakai phone ni. lagipun hp slide ade style. tapi hp slide berisiko cpat rosak
human being
Posted On : November 5, 2010
nabil.. memang handphone ni ade problem kat speaker.. asyik pecah.. hp aku yang ni dah rosak sudah.. sebab asyik jatuh sampai la skrin dia dah x betul.. aku syg hp ni walaupun cam shot ckit.. aku suka bub dia laju, tak hang, boleh cepatkan lagu. kamera pun ok jer.. hp ni senang nak urus..
Nabil
Posted On : May 23, 2010
Kenape ek aku pnye speaker Nokia 5200 ni rosak? Memang cpat rosak ke? Bukan saye je yg pnah kte mcm ni. Czn2 sye pn pnah kte. Mcm mane ek? Sye pnah repair, 2-3 bulan die ok la, tp dh limpas dpd tu, dh xok dh speaker ni. Ade yg bleh bntu?

Nokia Phone Models:

Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: September 02, 2014
 
1,099
679
1,368
299
899
2,068
659
889
699
889
For more prices, click here phone price list
Follow us on: