mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 5130 Xpressmusic

Nokia 5130 Xpressmusic comments

Nokia 5130 Xpressmusic comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
3,365,271
Rated by :
15,282 user(s)
Retail Price: RM 300
AP Price: RM 270 - 280
The Nokia 5130 XpressMusic is a quad band music phone with excellent audio quality. In addition to a 2 megapixel camera, the Nokia 5130 XpressMusic supports microSD cards for music files, pictures, video, contacts and more. Additional features include RDS Radio, Opera mini browser, Bluetooth 2.0, Flash Lite 3.0 and MIDP Java 2.1 with additional Java APIs.
Nokia 5130 Xpressmusic user comments / reviews :
NameComments
ayin

Posted On : October 16, 2012
aku syg gile nset ni,da 3 tahun aku pkai,rosak sbb hujan.. T^T xde msalah lgsg pn....
martin

Posted On : April 05, 2012
dat phone is good bcoz i use it but is havent antivirus
sara

Posted On : September 21, 2011
dah 2 thn guna hp ni.. msh ok g smpai skrg..
rose

Posted On : February 27, 2011
aku tak sampai setahun guna henset ni .entah pasal apelah bleutooth dengan rodia toleh nak buka kalau buka hend lalu memanglah lagu kuat tp nak bluetooth tak boleh nak guna wAT ape kankankan..............
fiq

Posted On : January 21, 2011
now...5130 yg ku miliki jem tibe2 time bgn tdo...n then xleh nk off...ape
pnykit dah..dahla gnap2 sthun 5hari...tamat la warranty...sdey....
caz

Posted On : November 24, 2010
tpi fon nie pleng best bg sye ...hhahaha
shaz

Posted On : November 19, 2010
dah dekat setahun sy pkai fon nie..
fon ni mmg best tapi sejak akhir2 ni asyik hang je...
software fon ni slalu wat hal..
dah 3-4 kali hntr bengkel..berpuluh juga kos nak baik nya..
yang pailing sy bengang baru seminggu baik hang lagi..time tu baru nak baca msj tak pasal2 terpadam n lgsg tak boleh nak on sampai skrg..da malas nak hntr baik..ni tgh surf tenet nak cari fon yg ok ckt dari 5130 ni..sape nak beli..silakan tapi jgn nyesal la klu fon slalu hang...
GENZO

Posted On : November 01, 2010
aku pye still ok smp skg........ AP set jew....... hehehe
jhkhjk

Posted On : October 28, 2010
jhjkhjkhjkhkhjkkk
mira

Posted On : October 28, 2010
nset nie mmg byk prob , asik hang je n now nset tu da taleh idop , geram je ...
1 2 3 4 5 6 7 8


Nokia Phone Models:

Follow us on: