mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 3250 XpressMusic

Nokia 3250 XpressMusic comments

Nokia 3250 XpressMusic comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
231,805
Rated by :
445 user(s)
Nokia 3250 XpressMusic, which refreshes the popular Nokia 3250 with an updated look and feel. Still featuring the unique and well-received "twist" design, the Nokia 3250 XpressMusic has doubled the music capacity of the original, holding up to 1500 tracks (supports microSD cards up to 2GB)
Nokia 3250 XpressMusic user comments / reviews :
NameComments
amie_89

Posted On : August 24, 2009
aku dh pkai hp ne dh 3thn..
tp alhamdulillah la bt ms ne xde mslh..
mula bli mmbr dh siap installkn sms accelerator..
besar mmg bsar tp puas..
tp bla dpt kt ank sdara aku die bt main..huhu
tp skrg die dh mula prob la...
screan die xnaik pe dh..
just naik prktaan nokia je..
2 prob ape ek..
ri2 dh g repair kna rm30 die kta fomat..
tp gna smnggu jd blik..
cm mn ek korang???
nanad

Posted On : July 17, 2008
mm.. pekejadah nye ko nak bli yg rosak plak? adehh....
dina

Posted On : April 09, 2008
tu nanad nk jual. sambar la. tp dier pny sehat lg bkn yg rosak mcm ko carik tu
proton5700

Posted On : April 09, 2008
kan aku dh ckap... klu yg rsk try ar mesej aku dulu.... korang ckap jer... apa guna... dh la cakap hp rosak nak jual no tel pon tak tinggal cm mana aku nak contc..... so pls klu ada hp rsk ble hit aku... klu aku ada fulus sket aku amik ar.... tp harga jgn ar mhal sgt... thanks....
nanad

Posted On : March 27, 2008
aku da pakai hp ni setawon lebey..tp takat ni xde lg prob.once ade prob sms slow..tp lepas aku dload sms accelerator, sume da ok da~ tis is a very good phone..1 je contra die, hp ni besaw sgt..susah nak handle..esp for girls la.. aku skg igt nak jual hp ni n bli seW580i. sesape nak?? rm550 nego.. email aku kat nadyaz_gal@yahoo.co.uk serious buyers ony!
kae

Posted On : March 09, 2008
wei proton 5700 aku ader n73 yg rosak.. aku nk jual ngn harga rm150.. ko nk..?
proton5700

Posted On : March 04, 2008
ko bagi la no fon ke, email ke sng aku nak cont... ko tinggal kat mana??? aku nak cari 3250 yg rosak... ada sesapa ada tak... 3250 yg dh xbleh idup lagi dah... jual ar kat aku wei.... 012 6655195....


Nokia Phone Models:

Follow us on: