M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 3110 Classic

Nokia 3110 Classic comments

Nokia 3110 Classic comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
998,580
Rated by :
3,211 user(s)
The Nokia 3110 Classic is a GSM tri-band portable phone, supporting GSM 900/1800/1900 bands. The Nokia 3110 Classic supports MMS version 1.2 and has a 128 x 160 pixel active matrix display supporting up to 262k colors, integrated 1.3 megapixel digital camera, 3GPP video player/recorder, MicroSD card support Bluetooth 2.0 and Infrared
Nokia 3110 Classic user comments / reviews :
NameComments
replica handbags

Posted On : September 11, 2012
vmfypiask It's a good post. vmfypiask
wholesale replica bags

Posted On : September 11, 2012
qjbtldvogyr That's a good post. qjbtldvogyr
ahmed

Posted On : December 03, 2011
ihave one nokia phone 3110c but the always enter flashing what will i did
Touya

Posted On : June 01, 2010
Dah beli dekat 2 atau tiga tahun gak ! Memang tahan ! Setakat baling
kambing tu no hal punya . Ada gak kes restart tapi nothing perfect right ?

Tapi sekarang phone tu dah takder sebab terjejas dengan gelombang Oven
oyster

Posted On : January 21, 2010
Salam... ada sesiapa nak beli fon ni..?
NOKIA 3110 CLASSIC

Second hand: setahun pakai.
Condition : Tiptop
Disertakan :
1) cajer
2) earphone
3) data kabel
4) sarung fon

Dari 23-31 Jan 2010, saya berada di penang
Saya menetap di gombak...

RM255 jer... kontek 013-3737040
Negotiable for serious buyer... Thank you...:)
denie

Posted On : November 16, 2009
aku pakai hp neh da 3 taun lbh.. xde masalah ape2 ponw..
tp,korang nk tau hp nokia aku neh jatuh longkang kat umah aku... korang bayangkn la dri petang sampai mlm hp aku dok lam longkang...mase aku balik tu aku x sedar hp aku jatuh..aku terus masuk tidow sampai la mlm.. bila aku bangun sedar2 hp aku xde.. aku kol off.. aku ingat hp aku org curi..
cri2!! jmp la lam longkang rupanye... aku terus keringkn hp to... esokkn bru aku on.. nasib baek xde pe2 masalah nga hp to.. sampai la skrg neh hp to masih lg nga aku... uhuhuh...
baby

Posted On : June 22, 2009
aku pakai hp ni (3110) dh nk msuk 2thun ok je..
xd nye bt hal restart2 cam korg..ermm
tp..nk tkr pkai sony lak,rmai kwn2 ckp sony ok.
baby

Posted On : June 22, 2009
aku pakai hp ni (3110) dh nk msuk 2thun ok je..
xd nye bt hal restart2 cam korg..ermm
tp..nk tkr pkai sony lak,rmai kwn2 ckp sony ok.
eee

Posted On : June 02, 2009
fon ni ok la...aku pakai dh setahun lbih,restart2 tu adat la...rmai kekwn aku pakai fon yg canggih2 pn problem jgk,restart2 jgk....fon ni bgi servis cemerlang kt aku,smpi la aku hilangkan fon aku ni....huhuhuhu...
goheadgoestan

Posted On : May 02, 2009
damn! i expected this RM 400 phone to capture pics like N95 or has nice sound as high end Walkman series. Even at least a very smooth interface on par with Htc Touch Pro! How on earth my RM 400 couldn't get me wifi connection? Damn!
1 2 3 4 5


Nokia Phone Models:

Follow us on: