mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 2730

Nokia 2730 comments

Nokia 2730 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,337,093
Rated by :
4,416 user(s)
Retail Price: RM 290
AP Price: RM 259 - 269
Nokia has announced three new "3G-ready" devices out of the blue aimed directly at emerging markets. First up is the Nokia 2730 Classic, a candybar that's bound to become as popular as the 6700.
Nokia 2730 user comments / reviews :
NameComments
arif

Posted On : August 24, 2012
hp ni keypad keras ke n camera dia lawa tak, agak2 brp lame ek dia nk prosesuntuk ambil gambar?
mira

Posted On : May 20, 2012
i guna fon ni ok je dah masuk tiga tahun pun x ada masalah ...ambil gambr tu memang la lambt loding tapi puas hati lawar apa...at list sape2 yg nak beli i sokong ko u all....good luck
marlon

Posted On : October 26, 2011
add a 3G.ce 4n i lkike that............
meer

Posted On : February 04, 2011
utk org yg nak bli fon nih,silakan.jgn ragu2.fon ni mmg la dia punya gambr lama nak proses.ni fon yg simple je.bkn utk korang yg suka tgkp gmbr tuh.bg aku fon ni xde masalah.bat tahan 3-4 hari kalau guna utk msj2.pndt seposen saya.cabooooottttt....................
reen

Posted On : January 16, 2011
hp ni kire ok la..sume basic ade..n my phone ni xde mslh pun..
kalo nak beli yg murah2, kire yg ni sesuai la..sbb basic sume pun ade..internet die pun gune 3G..
Ayam

Posted On : December 23, 2010
hp aq ok jew....x jam
rozani

Posted On : November 18, 2010
yek eleh fon ni...mmg X gune!suitable for budak tadika...mmg xgune speaker die..nak ambik gmbr pon lame nak process...nmpk je elegant tapi sgt x sesuai dgn ape2 yg dikatakan dlm website nyer....korg tolong jgn beli kcuali nak guna as 2nd fon/bagi adik :P
Firdaus

Posted On : November 12, 2010
ph0ne nih 0k jew,, jgn dgr ngat k0men2 0wg laen 2.. da xreti pkai lekl0k mmg r0sak.. aq pkai 0k jew.. da dkat sta0n da.. xdew p0blem lngs0ng.. tp yg plik nyew aq bli nset nih rm80 jew,, asal yg smpai rm300 - rm400 tuh??
zue

Posted On : November 10, 2010
jangan ar bli hp ni..hampeh sgt2..slalu jem..klu ambik gambar loading bukan main lama g.
sha

Posted On : September 24, 2010
i gna hp ni.hp ni x ok sgt.keypad keras, bateri x thn seari klu slalu duk msg n cpt pns ps 2 x leh 3g pn..speaker pn x bpe ok.slalu je jam tetiba.camera ok la..2 pixel so gmbr boleh la utk kngn.harga murah dlm 300 dh dpt.klu tau awl2, mmg x bli hp ni
1 2 3 4


Nokia Phone Models:

Follow us on: