M88 > Cellphone > Nokia > Nokia 1202

Nokia 1202 comments

Nokia 1202 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
196,982
Rated by :
354 user(s)
Nokia 1202 is a candybar phone work on GSM 900/1800 network. It has very basic features: Monochrome graphic, screen 1.3 inches, 96 x 68 pixels and polyphonic ringtones.
Nokia 1202 user comments / reviews :
NameComments
MIERA

Posted On : August 23, 2011
plz...sy mahu nfon ne...skang msih ade lg x? dh puas sy cari..xjumpe dh xdpt lg nfon ne skang...tlg sy yea...yg second hand pom jd laaa...
hanim penang

Posted On : March 15, 2011
ok pa pkai net niyh .. wlaup0wn muqah tpy xcpat r0sak .. best gk r pkai .. aq pkai dlm stahun ps2 2kaq bli encet ex mobile .. :)
keypad dy p0wn lmb0t ..
marc erasmo

Posted On : March 10, 2011
i want this unit, but some people said this unit is face out. :(
is it true? i want to buy it. can you help me. im from philippines here in marikina.
mira_miza

Posted On : October 06, 2010
cm tertipu jer...smlm baru beli satu rm150.0 tp tgk kat situ maket rm 90.00-rm 100.00 je..rugi la plak..
zaqwan

Posted On : September 28, 2010
walaupun dia xde 3g,memory card,bloototh,mp3,tapi korang punye hanphone yang mahal boleh masuk air?hanphone murah pun ade tochlight hanphone mahal ade?sms dia sedap pulak tu.
boonga

Posted On : September 14, 2010
sape tao..tepon ni nk taip sms word dia kecik ke bosa?sy prefer yg kecik sb
kdg2 bila msg,other ppl suke skodeng ape kita tulih dr blkkg..huhuhu
jon kenedy

Posted On : July 29, 2010
bongok la korang ni..hp ni kalau baru rm70..mane ade lagu,bloototh or lain2....hp ni kalau wat hp 2nd mmg ok..
Ranveer S. Pal

Posted On : July 07, 2010
this mobile take a lot time to charging aprox 2 hour is it ok. tell me M 9818268251
salim

Posted On : June 15, 2010
sdh2la...xbaik hina hp nie...skrg2nya hp nie akan berguna time kite prlu...
orange

Posted On : June 15, 2010
hp nie xde 3g kew? or bluetooth?xpun xde kew gps????
1 2 3


Nokia Phone Models:

Follow us on: