M88 > Cellphone > HTC > HTC Touch HD

HTC Touch HD comments

HTC Touch HD comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
366,202
Rated by :
327 user(s)
HTC Touch HD, an entertainment focused handset with a 3.8-inch widescreen VGA display, 3.5 mm audio jack, Google Maps and a 5.0-megapixel camera.
HTC Touch HD user comments / reviews :
NameComments
gg

Posted On : February 01, 2009
kan htc ni latest model dan bagus lak tu, kenapa nak jual lepas seminggu sham? apa yang tak puas hati? really curious sebab I dah almost decided to buy.......0122012667
sham

Posted On : January 18, 2009
im selling my htc touch hd just used 1 week...still got warranty for 1 year...comes with fullset 8gb card...0123456497 rm 3000
Rain

Posted On : December 07, 2008
Tested it at PC Fair. @ 3399 though pricy but impressive enough....decided to buy it today....
jasontkk

Posted On : December 07, 2008
The best phone resolution i've ever seen since iphone.Touch very good.Multimedia at its best.Dunno to get tis or Nokia Touch.Tried it at PC Fair.
luke

Posted On : December 06, 2008
3 month old HTC Touch Pro for 2,300.00. in the box,as good as new,only use occasionally...

contact : simplysport@gmail.com
airfong

Posted On : November 29, 2008
do u do COD?
Faiq

Posted On : November 29, 2008
In the box
* iPhone 3G
* Stereo Headset with mic
* Dock Connector to USB Cable
* USB Power Adapter
* Documentation
* Cleaning/polishing cloth
* SIM eject tool

Apple Iphone 16gb 3G $300USD.

faiq112@gmail.com
demond

Posted On : October 10, 2008
ha ha tau tak per...dulu aku peminat setia nokia...la ni aku pakai HTC TOUCH DIAMOND...ok tau...tapi tadi pi survey kat sunway pyramid nak trade in aku punya TOUCH DIAMOND ni nak tukar denga TOUCH PRO...tapi member aku yang juga tokey kedai PDA tu cakap jangan lagi tunggu HTC HD kluar dulu..pas tu baru la tukar...so kalu ada sapa sapa teringing nak pakai HTC TOUCH DIAMOND yang siap ada banyak software ni GPS aku letak GARMIN dengan MAPKING R12 email la aku...azmad2004@gmail.com..
mimpi indah

Posted On : September 18, 2008
Tak la jgn mimpi..aku ni peminat hi-tech punye barang. Tak kisah pe model pun..janji aku puas ht. Takat ni samsung pe bende ntah model die..lupe la plak..tu yg menjd idaman aku nt. Tp dah terminat hp ni plak. Aku dlm perancangan nak jual N958GB aku ni. Just bg komen yg agk bernas sikit tuk HTC ni. So..untuk bateri tu, no komen la..dieorg kene pikir la sendiri camne nak buat bg bateri ni tahan lame dan boleh suppurt sampai 65milion color tu kan! Takkan keje kite pulak nak pikir tuk dieorg. Kite just bg idea sahaje.. Kang..dok ngangkang plak org2 kat HTC tu.hehehe(just joking). Anyway...tq jgn mimpi.
betul tu.,

Posted On : September 18, 2008
hehehe..,yg sy tahu nokia nie Presentation jer lebih.,sebenanyer biase jer mcm phone2 yg laen gak.,skrin die jer support 16 Million color.,chipset or display chip dia xsupport pun sampai 16 Million color.,
1 2 3 4 5


HTC Phone Models:

Follow us on: