M88 > Cellphone > HTC > HTC Touch HD

HTC Touch HD comments

HTC Touch HD comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
367,408
Rated by :
327 user(s)
HTC Touch HD, an entertainment focused handset with a 3.8-inch widescreen VGA display, 3.5 mm audio jack, Google Maps and a 5.0-megapixel camera.
HTC Touch HD user comments / reviews :
NameComments
sole

Posted On : June 15, 2011
hp ni leh pkai andorid x?
MHS

Posted On : February 08, 2011
betul ke nama lain phone ni: HTC Glacier
tolong info:
kelajuan processor:
RAM:
thanks
jue_sean

Posted On : September 24, 2010

spb SHELL interface
hello
i have my htc TOuch hd..normal price up to RM 1700..
SO I WANNa to Let My HTC TOuch Hd(nego Until Let GO) letak je harga
rm 1200 tapi memang akan jual murah2 lagi..sebab ,,,

"NAK PAKAI DUIT sangat2"..
interest just call 013-9630134
kalau tengok elok2..hp saya ni memang Terbaik..ada G-sensor,Bole guna
Iphone interface,(ada 3 jenis interface)..GARMIN DAH
install,facebook,google maps,you tube,core player n macam2..n system
memang 99% working,,

COmes with:
charger,Usb cable,(tengok Gambar je..)2 battery, desktop charger and
LAin2...KOtak xde sebab tertinggal kat umah..

KALAu nak murah2 sangat2 pun BOLe..tapi batery bagi satu je,silicon
case xakan diberi,(limited) susah nak jumpe kat malaysia nie..hehe
jue_sean

Posted On : September 24, 2010

spb SHELL interface
hello
i have my htc TOuch hd..normal price up to RM 1700..
SO I WANNa to Let My HTC TOuch Hd(nego Until Let GO) letak je harga
rm 1200 tapi memang akan jual murah2 lagi..sebab ,,,

"NAK PAKAI DUIT sangat2".. NAK BAYAR SAMAN kERETA, baru bole
renew roadtax!!HEHE..

kalau tengok elok2..hp saya ni memang Terbaik..ada G-sensor,Bole guna
Iphone interface,(ada 3 jenis interface)..GARMIN DAH
install,facebook,google maps,you tube,core player n macam2..n system
memang 99% working,,

COmes with:
charger,Usb cable,(tengok Gambar je..)2 battery, desktop charger and
LAin2...KOtak xde sebab tertinggal kat umah..

KALAu nak murah2 sangat2 pun BOLe..tapi batery bagi satu je,silicon
case xakan diberi,(limited) susah nak
wteoh

Posted On : June 29, 2010
htc touch hd for sale
baru guna 6 bulan
sebab jual - tukar hp baru

ap set Rm1000 (harga boleh runding)

comes with
*Stylus
*Battery
*Ac Charger
*Usb data cable
*Windows 6.5

call 0124716399
mr n mrs smith

Posted On : June 11, 2010
halo..saya nak tanya..htc touch hd ni...leh upgrade windows 6.5 tak?dan korang tao x..ala..camne nak explain ye..bila tekan butang start kt hjung ats sbelah kiri tu...bila tekan program..background just putih je kan..nk tukar tu leh ke?thanks guys.. =D
jimmy

Posted On : April 03, 2010
htc touch hd for sell.....(used for 6months)

ap set Rm1300 4gb

klang valley area

comes in full set n box

017-6266612
omfggg

Posted On : February 23, 2010
i want to know if compare with iphone 3gs and HTC Touch HD which 1 better ?
one_e00

Posted On : February 06, 2010
sape2 y tgh pkai hd ni, klu nk islamic software bleh mtk ngan sy. klu download internet pn bleh, tp klu sape2 x pandai nk install sy bleh tlg ajar installkan. Cas? x de cas, cme sape2 y nk bg sumbangan tu terpulang la, klu x bg pn xpe.. bg sy klu kt bleh gn kn technology dgn lebih berfaedah apa slahnya klu sy berikn khidmat.. dlm simpanan sy ad pocket quran n kitab2 arab/maktabah shamilah.. sy selalu bc quran kot pda ni, sgt mbantu + bleh cari perkataan dlm ayat quran dgn cepat.. tp klu sy tlg installkn risiko ditanggung sendiri yerk.. bkn ape, sy pnye hd x beli mlalui sis, takut2 version rom die lain, sy pnye WWE.. tp klu sape nk cbe install bleh je.. sy ad kt uia gombak, klu bminat bleh msg sy 012-9242600.
ann

Posted On : January 17, 2010
Htc Touch Hd adalah phone yang terbaik bagi saye.setelah beberape h.phone yang telah saya guna..phone ini mempunyai spec yang tinggi dgn teknologi yang canggih.dari semua segi..phone ini boleh dijadikan sebagai P.A kita..baik kemana skali pun kita berada..semua boleh terdapat dalam phone..download shj software yang kita inginkan..semua jadi mudah..kepada yang baru mengunakanya dan ingin mengunakanya..jgn risau semuanya mudah walau pun ada yang mengatakan susah untuk mengunakanya..padahal semuanya senang. semua boleh didapati di hujung jari anda..untuk pertanyaan boleh call saya.012-3262136
1 2 3 4 5


HTC Phone Models:

Follow us on: