M88 > Cellphone > Blackberry > BlackBerry Torch 9810

BlackBerry Torch 9810 comments

BlackBerry Torch 9810 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
257,570
Rated by :
485 user(s)
Retail Price: RM 1,060
AP Price: N/A
The new Blackbery Torch 9810 has: a faster processor (1.2GHz, more memory, HD video recording and of course BlackBerry 7). Other specifications to look forward to is its 3.2-inch touch screen and its 5-megapixel and 8GB memory.
BlackBerry Torch 9810 user comments / reviews :
NameComments
Akim

Posted On : April 20, 2012
beli AP pon rase eh dah okay. haaa, 9810 ni lagi best from 9800 kn?
Reuben Clottey

Posted On : January 25, 2012
I want to buy but i need to know the price so as to prepare, gather funds and then make the order. Please help me on this. My office colleague and I need to know it's worth as early as possible. Thank you.
Boy

Posted On : December 25, 2011
Da beli phone ni dari DiGi, just RM1099 with 24month contract :-)
syamer

Posted On : December 14, 2011
salam, nak tya bb torch ni ada kelebihan apa? bb torch ni sama dengan bb yg lain ka? bb torch ini ada gps dak?
lalat mabok

Posted On : October 16, 2011
aku da pakai fon ni,stakat ni tade pape hal..just kuat makan bateri..pada sesape yg suke bateri cepat abis,boleh la belin fon ni.hahahahah..damn it!!
khai

Posted On : October 01, 2011
klu kene tipu report polis... aritu membe ade kener tipu.. report pastu dari report leh dpt alamat yg tipu gne no akun ngan telefon dia... last2 setel duit dapat balik sbb bapak dia byar suh aku cancel report.. aku tngok teruk bdk tu kner bebel ngan bapak dia.. terbaik la..
tina

Posted On : September 25, 2011
wht the different with torch 9800? i'm about to purchase torch 9800 but come across with this brnd new torch make me confuse
jasonlimmiri

Posted On : September 14, 2011
ini org ar, banyak penipu maa, i cayakan dia bila dia offer mau jual hfon, xsangka perempuan pun sudah pandai menipu skrg woi, sapa2 yg tertengok no ni selalu iklan dlm mudah.com, jgn percaya no ni, habis 580rm melayang. lepas bank in lgsung no respon utk hfon nokia n8 0199164535 n 0145332269
ahow

Posted On : September 01, 2011
Looking to sell BB Bold 3 9780. 6 months old, Singapore unit,warranty left 6 months,inclusive of 2gb card,in tip top condition(like NEW). Please call 016-2128630, due until Saturday, 3/9/2011. Price: RM1100 (NEGOTIABLE)
hafiz setan

Posted On : August 13, 2011
BEWARE!!MUHAMMAD HAFIZ BIN ROSLI..PENIPU!!prnah pkai no 0122836571(try check mane thu knl)..no bank 164397975585 mybnk..bdk2 lg tp dh pndai mnipu.
1 2


Follow us on: