mobile88.com
Sponsored Advertisement
M88 > Cellphone > Blackberry > BlackBerry Curve 9320

BlackBerry Curve 9320 comments

BlackBerry Curve 9320 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
182,419
Rated by :
844 user(s)
Retail Price: RM 660
AP Price: N/A
The BlackBerry Curve 9320 runs on BlackBerry OS. It has a 2.44-inch, 320 x 240 pixel display. The BlackBerry Curve 9320 also comes with a 3.15-megapixel camera.
Sponsored Advertisement
BlackBerry Curve 9320 user comments / reviews :
NameComments
BB tegar

Posted On : April 27, 2013
curve 9320 ni ade 3g la..yg xde curve 9220..
cici

Posted On : January 27, 2013
Keypad dia saja keras pun . Kalau taip mesej tu dengar bunyi dia sajaa . huhuu . tapi so far okay jea I guna ;)
Apis

Posted On : December 28, 2012
harga utk bulan dis nie dalam RM690-720 kalau tak silap. Kalau ikutkan dari maklumat Blackberry Desktop Software, Supported network : GSM 850, GSM 900, GSM 1800, GSM 1900, UMTS 900, UMTS 1700, UMTS 2100 So,HSPDA tak support pun sebenarnye..
Farah Omar

Posted On : November 15, 2012
hp ni ok ke? ade ape2 masalah x? sy ingat nk bli bb ni. harga die skrg bpe eh.
sopi

Posted On : October 09, 2012
keypad blackberry 9320 ni mmg keras ke? ke aku kena kencing dengan kedai telefon? E63 aku dulu lagi lembut beb.. adoi
achik

Posted On : September 23, 2012
yg dapt harga RM 690 tu brighstar ke?mane bole dpt murah cm x caye je?
maziah

Posted On : September 04, 2012
sekiranya berminat nak tahu lebih lanjut, macamana dpt blacberry curve 9320 ni FREE! boleh email saya rmaziah@gmail.com
maziah

Posted On : September 04, 2012
sesiapa nk blckberry curve 9320 FREE, sila contct saya. Cuma sign up dgn maxis data plan 3G unlimited, cuma bayar rm99 sebulan. No hidden charges, memang FREE. Saya adalah dealer maxis
Apek

Posted On : August 07, 2012
rm690 ? dekat mana tu boss ? siap software sekali ke 690 tu ?
APTB

Posted On : August 05, 2012
Harga new original Brightstar rm690 skrg. This set is worth to buy. Bateri tahan 2 hari normally. 3 perkara yg perlu diperbaiki oleh RIM; resolusi skrin, keypad, kamera.
1 2


Follow us on: