M88 > Cellphone > Blackberry > BlackBerry Curve 8520

BlackBerry Curve 8520 comments

BlackBerry Curve 8520 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
2,241,623
Rated by :
7,988 user(s)
Retail Price: RM 540
AP Price: RM 470 - 485
The BlackBerry Curve 8520 smartphone is a world phone, and is also Wi-Fi-enabled to arm customers with fast Web browsing and Wi-Fi calling.
Sponsored Advertisement
BlackBerry Curve 8520 user comments / reviews :
NameComments
deniszie

Posted On : November 24, 2014
Saya lupa password blackberry 8520
abc

Posted On : February 08, 2013
Hey ! Aku plan nak beli bb curve . Tapi bile aku bace cmnt korang , macam takut pula nak beli . Bole tak explain apa problem bb ? terima kasih . :)
afieq

Posted On : January 19, 2013
assalamualaikum.. saya nak jual Blackberry Curve 8520.(harga asal :RM550) condition :100% ok. saya baru guna 5 bulan,(4 bulan simpan,tidak digunakan sebab exam) sekali kotak (mcm asal beli) call saya :0194111158 saya jual RM 400 sahaja..
nurus

Posted On : November 15, 2012
ad sape2 nk jual bb curve 8250 0127451847 RM 300
arshad

Posted On : November 11, 2012
benjie>kireye kne tunggu kdt abs dlu bwu on data service tuh dan on wifi??
abby

Posted On : September 16, 2012
ada sape2 na jual bb curve 8520, kalau bole price belom than rm400. :D
muiz

Posted On : August 27, 2012
ada sapa2 nk jual bb 300 ke bawah x?? tp yg elok la..xnk yg rsak dah..
ilaa

Posted On : July 18, 2012
Sy Nak Jual BB Curve 8520 black c0l0ur + Memory 4G....fullset t'msk k0tak = RM350
ilaa

Posted On : July 18, 2012
Sy Nak Jual BB Curve 8520 black c0l0ur + Memory 4G....fullset t'msk k0tak.
An

Posted On : July 17, 2012
Saya nk jual bb sy 8520-2g RM300
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Follow us on: