M88 > Cellphone > Blackberry > BlackBerry Bold 9780

BlackBerry Bold 9780

BlackBerry Bold 9780
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
700,278
Rated by :
1,009 user(s)
BlackBerry Bold 9780 (Onyx II) feature 2.44 inch TFT display on top and a physical QWERTY keyboard on portrait orientation below. The slight curves and 4 row lay-out, run on new BlackBerry OS 6, which is supposed to be geared towards multimedia playback more than anything, prove to be a superior messaging and texting handset and have a better user interface when it comes to handling media files such as music and videos.
Sponsored Advertisement
Photo Gallery
BlackBerry Bold 9780 photo 1
BlackBerry Bold 9780 photo 2
BlackBerry Bold 9780 photo 3
Top Videos
Photo Gallery
BlackBerry Bold 9780 photo 1
BlackBerry Bold 9780 photo 2
BlackBerry Bold 9780 photo 3
Top Videos
Latest Headline
Buy Sell
InfoPrice & Contact Details
[ WANT TO SELL ]
Blackberry Bold 9780 For Sale
Phone comes with box and everything that completes the set. Still in 100% working condition and looking for a serious buyer only
October 12, 2013
RM 380
  • Name : CJ Gill
  • Contact : charenjit@hotmail.com
  • Location : Bukit Jalil
  • State & Country : Kuala Lumpur / Malaysia
[ WANT TO BUY ]
looking for Blackberry Bold 9780 Used
serious buyer
May 18, 2013
RM 300
  • Name : syamsul
  • Contact : 0172966221
  • Location : cheras
  • State & Country : Selangor / Malaysia
User Comment
NameComments
alfansuri
Posted On : February 6, 2013
walaupun BB Q10 bakal kuar tak lama lagi dengan bateri yg gila2 tiptop(dengarnya 2100mAh bukan 1800mAh), aku pun dah cadang nak rembat satu tapi Bold 3 aku ni tetap simpan sampai bila2. Bernilai wooo.. bold 9790 n 9900 pun tak setanding bold 3. tak sampai sehari guna dah kena charge hampeh
alfansuri
Posted On : February 6, 2013
Rugilah sape yg lambat beli bold 3 ni susah nak dapat dah. so far takde family bold @ curve yg baterinya boleh kalahkan bold 3 (kecuali BBQ10 yg bakal kuar ni) bateri aku kadang tu boleh sampai 3 hari! so sape yg berniat nak beli 9360 lupakan lah 2jam guna dah nak kena charge + cpt panas lak tu
Auny
Posted On : October 25, 2012
Berape harga 9780 sekarangg eh ?
Mobile Phone Price List
Check out the latest prices for Mobile Phones in Malaysia
Device
Price from RM
Last Updated On: April 24, 2014
 
1,399
1,248
1,248
1,579
1,579
1,048
868
1,238
2,049
1,239
For more prices, click here phone price list
Follow us on: