M88 > Cellphone > Blackberry > BlackBerry 9700

BlackBerry 9700 comments

BlackBerry 9700 comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
654,065
Rated by :
915 user(s)
BlackBerry 9700 (Onyx) is a new Quad-band GSM/GPRS/EDGE and UMTS/HSDPA smartphone. The 9700 come with a 480x360 resolution display, a 3.2 megapixel camera, Bluetooth, Wi-fi (802.11 a/b/g), visual voicemail, full QWERTY keyboard, BlackBerry App World, and TeleNav GPS Navigator.
Sponsored Advertisement
BlackBerry 9700 user comments / reviews :
NameComments
xlord

Posted On : June 09, 2011
ada sape2 nk tolak murah x?? around RM800 ke... berminat sgt.. email aku k.. TQVM xlord_n9@yahoo.com
docholliday2011

Posted On : June 02, 2011
saya nk jual 1) BB bold 2, umur 3 bulan rm1000 nett(full set wiz kotak) 2) Sony Ericsson Experia X10, umur 2 bulan rm 1150 nett(full set wiz kotak) serious buyers only mohfadzz@yahoo.com,
missy

Posted On : May 25, 2011
nak sangat beli BB bold 2.. bukan nk beli 1 tapi nak beli sekali 2.. if beli sekali 2 price boleh bgi dalam RM500 or 800 tak? please let me know.. nk beli 2 unit BB bold 2..
-amytikin93@yahoo.com
sufian

Posted On : May 24, 2011
hai
i want to buy bb bold 2 or curve 3g...price around 500-800...those who
want to sell their bb please call or sms me at this no : 013-7976717
jelitasoulz

Posted On : May 23, 2011
bb 9700 bold 2 new set (box+charger+accessories) full set, 1 year warranty rm950. interested email me at gloomy_nyli86@yahoo.com.
WanUnited

Posted On : May 18, 2011
saya ada bb curve 3g dah upgrade os6. tak sampai 2 bulan lagi pakai, boleh
check kat warranty kalau tk percaya and warranty under BRIGHTSTAR. nak
jual full set sekali dgn kotak dan accessories (belum bukak). kalau
interested sms/call 010-4235285

harga: rm900 (nego sampai lebam!!).
MPH_ENT

Posted On : May 12, 2011
ada 2 unit bb 9700...nak jual...
owner asal bru guna 5 bln n 7 bln...
2 2 dah upgrade je os6...
complete set...
sekali dgn box...
rm880..nego sikit2...

MPH_ENT : 0194118835
Elya Elynna

Posted On : May 10, 2011
Agaknya sekarang harga berapa ek?Ingtkn nak beli sbb ayah kwn i dia jual
BB dgn harga kilang.Mahal tk?
nurnasyriq

Posted On : May 05, 2011
sape2 leh tahu bold 2 nih klo nk tkar message tones mcm ne?
mimi darling

Posted On : April 23, 2011
i wanted to buy bb 9700 around rm900.00..if anyone around wanted to sell plis let me know..or simply send text to my fb acc..
search:mimi darling
thx a million..xoxo...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Follow us on: