mobile88.com
No.1 Site in Malaysia
M88 > Cellphone > Apple > Apple iPhone 4

Apple iPhone 4 comments

Apple iPhone 4 comments
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
1,998,872
Rated by :
4,149 user(s)
Retail Price: RM 1,499
AP Price: N/A
Apple iPhone 4 feature measures 4.5"x2.31"x0.37" and weighs 137 grams, battery 5.25 WHr at 3.7V, 80GB or 120GB flash drive, Widescreen 1540-by-480-pixel resolution at 163 ppi, Camera with 5 megapixels, Adobe Flash Player and Video recording.
Apple iPhone 4 user comments / reviews :
NameComments
pojie

Posted On : February 15, 2013
saya nak jual i phone 4 8gb saya, masih ada waranty lagi.. fully new, tade calar pun.. sebab nak jual sebab nak bayar yuran pengajian.. masih boleh nego, slightly negotiable .. open price rm1199 sape yang sudi nak beli leh text/whatsapp saya.. 0133717505
koko

Posted On : January 14, 2013
baru amek hp ni pd 13jan2013...rm1124.....okla hp ni...lebih best dr blackberry...feels mcm hp premium berbanding samsung galaxy....
Ann

Posted On : December 17, 2012
hye... nak tanya.. if dh upgrade ke version 6.01. kna jailbreak lagi ke? then nak install whatsapp mmg kena bayar or ada cara lain? tQ.:)
azfar

Posted On : November 06, 2012
16gb black. Perfect condition. No strach. Rm1k. Just finish contract wif celcom. Wana letgo dis phone n get another phone. Call or sms 0132666968. URGENT.!!
ip4 saler

Posted On : September 24, 2012
16gb white.used 8 month still look new, No scratch at all Rm900 0129364541 ang
hafizul

Posted On : August 29, 2012
aidil : nk tgk ori ke tidak blh rujuk youtube.. ada dia tnjk nk knl ori ke tidak..
hafizul

Posted On : August 29, 2012
want to sell iphone4 16g... including charger, usb cable n earphone.. also with boxes.. hset cantik cun lg.. blkg depan ada protector asal.. tak buka lg. sgt cermat guna.. sudah jailbreak.. price rm1250.. can nego.. call/ sms 0183714667.. come see first..
aidil

Posted On : August 29, 2012
mcm mane nx twu iphone ni original ke x kalau beli kt kdai biase or kt org??ad sape2 twu..
ab latiff

Posted On : August 25, 2012
ingin membeli iphone 4 atau 4s.. budjet rm1300. beli bersemuka. area tawau atau semporna. no tlpn 0198611346. atau bertukar dengan hp saya samsung advance s ( baru satu bulan guna )
eka

Posted On : August 04, 2012
siapa siapa nak jual iphone bawah 1000 call or sms me . berminat! 0123606493
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >>


Follow us on: