M88 > Cellphone > Apple > Apple iPad

Apple iPad comments

Apple iPad comments
RRP: TBA
AP: TBA
Ratings :
Click the stars to rate
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Average Rating :
Total Hits :
302,211
Rated by :
306 user(s)
Apple iPad looks like a much larger iPod Touch, with 9.7 inch screen LCD touch-screen display, which makes use of the same multitouch technology found on the iPhone, Magic Mouse and trackpads. Built-in 1GHz processor chip, 16/32/64GB Flash storage, WiFi / WiFi + 3G, and GPS.
Apple iPad user comments / reviews :
NameComments
faizal

Posted On : March 26, 2011
hi anyone who want to sell ipad 16gb wifi. i really2 need rite now..
contact no 017 2847514
LULU

Posted On : March 17, 2011
NAK BELI BERAPA HARGA PASARAN SEKARANG?


1. FUNCTION IPAD NI BOLEH CALL ORG MCM HP LAIN KER
2.BUTTON NK TEKAN TOUCH SCREEN JE KER?
3.SMS PON MCM HP BIASA KER?
4.YG PENTING 3G SCREEN LEBIH BESAR...
5.SIMKAD CELCOM 3G LEH GUNA DLM IPAD BIASA KER?


SAYA NAK TAHUUUUUUUUUU.... XPERNAH EXPLORE
LEH BORAK N YM SAYA LAU NK SHARE PENDAPAT


DAIRY_LYNDA
mamat

Posted On : February 03, 2011
sesiapa pun boleh jadi kawan, asalkan dia satu kepala dengan aku. netbook yg lebih baik tentulah 2 core punya. tapi aku pakai toshiba nb305, samsung n210, asus 1005pe dan asus 900hd. asus 900hd tu pakai ssd40gb dan xp 89mb saiznya. asus 1005pe tu belum pakai ssd (tapi dah beli) dan w7 699mb. laju dia hampir sama dgn mac pro i7 abg aku. netbook kalau nak pakai ssd, beli yg senang boleh dibuka hddnya. sesiapa ada berminat boleh email aku kat kamal6016@gmail.com atau ymail.com
shbt baek mu

Posted On : January 31, 2011
Mamat!!, Ku tabik sme mu shbt, leh ku jd shbt-mu x?? Lau kau sudi Kau tlg text kt no.ku ni ekk, thanks myfrenz!!! >0126449272
aznill

Posted On : January 15, 2011
mamat,netbook dan netbook mana lebih better
mamat

Posted On : January 13, 2011
salah satu netbook aku pakai ssd dan install windows yang paling kecik. ia jadi tersangat laju dan boleh diguna dalam beberapa saat saja selepas diONkan. sesiapa tak percaya boleh cuba sendiri
xperia

Posted On : December 26, 2010
setuju dgn mamat,
better pakai netbooklah dari ipad ni,Ipad rom and ram kecik,klau netbook besar BAPOOK.x de flash,x de slot memory,x leh nk upgrade memory,harga lebih mahal.lg pun netbook leh pakai dual os.memang superb.So klau korg nk bli ipad tau tablet yg sama waktu dgnnya ni pikir 100 kali dululah.nanti nyesal.Klau korang nk yg try touchscreen bli yg ada touchscreen punya rm1800 je.
mamat

Posted On : December 01, 2010
aku sudah test model ini. os lebih baik dan laju dari toshiba folio. tapi toshiba folio ada banyak kelebihan. sesiapa nak beli, belilah kedua-duanya. bagi aku tetap pakai netbook
mamat

Posted On : November 13, 2010
aku lebih suka pakai netbook. fungsi sama macam komputer besar. aku ada 4 biji netbook
sakir

Posted On : November 10, 2010
ipad ni kak erma slu pkai..... huhu
1 2 3


Follow us on: